_SNF3882.jpg

De onvoorwaardelijke liefde tussen paard en mens. Dat is wat ik heb geprobeerd te visualiseren met deze serie. Het is zo ontzettend bijzonder hoe wij als mens deze dieren zo dicht bij ons kunnen hebben. 

 

"Bouwen, werken, wonen en leven in harmonie met de natuur, in verbondenheid met elkaar en ter inspiratie van de wereld om ons heen."

Deze serie gaat over het aardehuis dorp in Olst. Mijn interesse naar duurzaam wonen wat goed is voor mens, dier en natuur is iets wat mij veel bezig houd. Door deze serie heb ik een kijkje mogen nemen in het leven van de mensen die in deze aardehuizen wonen. Met deze serie wil ik andere mensen ook inspireren dat het ook anders kan.

Aardehuizen-8707.jpg
 
_SNF3689_1.jpeg

De ongerepte natuur van de Duursche Waarden tussen Deventer en Zwolle waren voor mij een inspiratiebron. In Nederland zijn er niet veel plekken waar de natuur zijn eigen gang mag gaan. Ik heb dit natuurgebied vastgelegd op de manier waarop het voor mij voelde. Het voelde voor mij als een levend schilderij waarbij elke dag weer nieuwe stukje natuur worden ontwikkeld.

 

Als je onbereikbaar onbereikbaar vindt,

is onbereikbaar..

Onbereikbaar.

Onbereikbaarheid-6106_edited.jpg
 
_SNF8805.jpg

"Oh wat is hij lief!"

"Oh wat is hij zacht!"

"Hoe heet ie?"

"Ik vind het wel een beetje spannend hoor..."

De therapiepaardjes van Stichting het Therapiepaardje maken oude mensen blij op hun oude dag. Wat een bijzonder dankbare taak hebben deze paardjes. Zodra deze paardjes binnen stappen weten ze wat ze te doen staat: Mensen een lach op het gezicht brengen!

 

De leegte, het voelt niet fijn, 
niemand om van te houden 
niemand om tegen te zeggen, 
ik wil bij je zijn, 
de leegte, helemaal alleen 
alleen op de wereld, 
niemand om je heen.

Leegte-kleur-5953.jpeg